Single in februari

“Het is februari”, zegt ze somber.

“Ik haat die maand. Met zijn berg roze pluche, slingers en hartjesconfetti. Hij kan niet snel genoeg voorbij zijn.” Ze neemt haar kop koffie met beide handen vast en kijkt zwijgend uit het raam.

En ik voel wat ze denkt: “Want ik ben verdomme nog steeds even single als vorig jaar.”

Valentijnblues

Ze is niet de enige die een hekel heeft aan februari. Want als je liefdesleven géén suikerzoete romance is - en van wie is het dat wel? - wrijft het hele Valentijnsgedoe het er nog maar eens goed in:

Jouw. Liefdesleven. Is. Een. Ramp.

Proberen deed ze nochtans wel. Ze volgde netjes alle goedbedoelde raad. Liet zich een nieuwe look aanmeten. Paste haar Tinderprofiel aan. Zette haar hoop op een cursus online daten en las een boek over verleidingstechnieken. Maar alles bleef bij het oude.

“Het zal wel aan mij liggen zeker?” Ze zucht. Kijkt opnieuw uit het raam. En slikt.

Herkenbaar?

Dan heb ik nieuws voor je:

Het. Ligt. Niet. Aan. Jou.

Het ligt aan wat je niet weet over liefde. Omdat het je nooit werd verteld.

Dat liefde niet vanzelf ontstaat bijvoorbeeld, en niet vanzelf blijft bestaan. En dat ware liefde niets te maken heeft met je kapsel of met datingtactiek.

Hoe je dan wél liefde kunt vinden?

Dat vertel ik binnenkort in een webinar. Omdat het geheim van een gelukkige relatie helemaal niet geheim zou mogen zijn. En omdat het heus niet zo moeilijk is. Je moet het alleen weten.

Iets voor jou? Alle praktische details vind je hier. Schrijf je in, volg mee en raak voor altijd verlost van je hekel aan februari. Wedden?