Webinarren

Hoge werkdruk in de comfortzone

Psychologen en therapeuten allerhande herhalen het mantragewijs: om ook deze tweede lockdown goed door te komen, is het belangrijk om jezelf uit te dagen. Blijf in je kot, maar kom wel uit je comfortzone.

Leer iets bij! Ontdek nieuwe talenten! Probeer nieuwe dingen uit!

Goedbedoeld en ongetwijfeld waardevol advies allemaal. Alleen: ook een gelockdownde dag telt maar 24 uren. En met vier huppelende/ruziënde/zich vervelende energiebommetjes in huis, raken die 24 uren elke dag weer tjokvol. Helemaal vanzelf.

“Time is a storm in which we all are lost”

Volgens mij had de auteur van die quote ook vier kinderen met verlengde herfstvakantie en een fulltime thuiswerkende partner in huis. Minstens.

Eerste keer

Webinar_Liefdesverklaring.jpg

Dat Liefdesverklaring uitgerekend in deze periode voor het eerst de vraag kreeg om een webinar te geven, kwam dan ook als een geschenk uit de hemel.

Gisteren was het zover, in een voor de gelegenheid ietwat gerestylede woonkamer en met de premium noisecancelling thuiswerkkoptelefoon van de echtgenoot.

Spannend? Check!
Bijgeleerd? Check!
Voor herhaling vatbaar? Dubbel check!


Vragen gevraagd

Nu nog een thema bedenken… En daar kunnen jullie me bij helpen! Heb je een vraag over relaties, relatiegeluk, liefde die blijft duren of een onderwerp dat daarbij aanleunt? Laat dan van je horen! Stuur mij een PM via facebook of linkedin, of neem contact op via het contactformulier. Dan brouw ik binnenkort een gratis webinar rond de ingestuurde vragen.

(Enne… Je hoeft het niet voor jezelf te vragen hoor. Vragen voor een goede vriend zijn evenzeer welkom.)